COM_CONTENT_TITLE

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

Vos oferim les estadístiques de l'equip, de la mà d'Iñaki Gómez, abans de l'encontre que enfrontarà l'equip davant el Pinoso CF corresponent a la jornada 4 de la fase 2 per l'ascens.

Aquesta setmana destaca el liderat en solitari de Kevin Llario, amb 8 dianes, després del gol davant el CD SB Ontinyent en el camp de La Purissima. El segueix de prop Lluís Felipe amb 7 i Pablo Francés amb 6. Alberto Osoro segueix sent l'home que més minuts acumula, amb 1323, seguit per Rafeta amb 1260 i Lluís Felipe amb 1228. Aquesta setmana destaquem els minuts que necessiten per fer gol els jugadors, sent Júnior qui, encara que porta un gol, només ha necessitat 21 minuts per aconseguir-lo. Juanpe, que fa poc ha tornat als terrenys de joc, també ofereix un gran rendiment trobant porteria cada 49 minuts. Els números del màxim golejador, Kevin Llario, tampoc defrauden, ja que veu porteria quasi tots els partits, fent gol cada 97 minuts.

A continuació, les estadístiques completes:

Posició Jugador Conv PJ Tit Subs Min Gols TG TR(2G/RD)
DV Francesc 3 3 3 2 265 1 0 0

A continuació es mostren les estadístiques de la plantilla després de finalitzar la primera volta de lliga del grup VIII de Primera Regional. Aquestes dades es confeccionen gràcies a la col·laboració d'Iñaki Gómez, i com sempre, només són números sobre el terreny de joc però és precís destacar el treball conjunt de tota la plantilla, tant a nivell esportiu com a nivell d'ambient i professionalitat.

El club recupera la secció d'estadístiques del primer equip de la mà d'Iñaki Gómez, que ha comptabilitzat al detall tot el que ha ocorregut en les primeres 9 jornades, tot i que els ontinyentins han disputat, pel moment, 7 encontres.

Nova entrega d'estadístiques actualitzades de la mà d'Iñaki Gómez. Després de la victòria a Agullent hi ha alguns canvis, com per exemple la rigorosa targeta groga mostrada a Osoro i altra Galán, fan que Álex Cambra es convertisca en el jugador menys amonestat, i amb més minuts, de la plantilla.

De la mà d'Iñaki Gómez, que manté actualitzades les estadístiques del primer equip, fem repàs a les xifres més destacades. Després d'un partit sense gols davant el Beniarrés (0-0), cal destacar que Lluís Felipe es manté com a jugador amb més minuts disputats aprofitant que, junt a Jorge García i Alberto Osoro, és qui més titularitats acumula (15). Precisament el capità segueix una jornada més sense vore cap targeta groga, i és el jugador amb més minuts de tota la plantilla sense rebre targeta (1.296), tot i que Jordi Mompó, Júnior, Mateo Sanchis, Ángel Galán i Timo tampoc han rebut cap amonestació en menys minuts jugats.

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Nova publicació d'estadístiques actualitzades del primer equip, de la mà d'Iñaki Gómez. Cobra protagonisme Lluís Felipe en segellar un doblet la passada setmana, que a més és el jugador amb més minuts des de finals d'any, al que es suma l'estrena de Timo com a golejador. En vistes generals destaca, una jornada més, les poques amonestacions del conjunt entrenat per Roberto Bas, un símptoma de que el més important és la cura de l'esfèric i la proposició en el joc. Alberto Osoro passa a ser el segon jugador amb més minuts, seguit molt de prop de Jorge García i Marc González, que també sobrepassen els mil minuts.

Nova entrega amb les xifres més importants de la plantilla del primer equip després de la valuosa victòria per la mínima a Elda. Aquesta setmana destaquem un jugador al que sense dubte trobarà a faltar la plantilla i l'afició, dins del terreny de joc, ja que des de fora Mateo Sanchis seguirà patint i esperem, gaudint, del que faja el seu equip. El d'Alfarrasí és protagonista esta setmana perquè és qui menys minuts necessita per fer gol, aconseguint-ne un cada 73 minuts, fet que li dóna encara més valor als seus 6 gols aconseguits. En aquesta faceta el segueix el pitxitxi de l'equip, Lluís Felipe, que veu porteria cada 90 minuts, fregant el gol per partit.