Club

L'Ontinyent 1931 CF renova amb un dels seus referents

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

En un acte celebrat en les oficines KAPITALIA INMOBILIARIA, l'entitat blanc-i-negra va renovar la seua vinculació amb un referent que li ve acompanyant des de la seua fundació.

En la vesprada d'ahir dimecres el president del club Miguel Ángel Mullor i Salvador Palau, gerent del gran referent del sector immobiliari a la ciutat d'Ontinyent, Kapitalia.net van segellar l'acord de patrocini que unirà a totes dues entitats durant la temporada 2021-2022.

Mullor valorava d'aquesta manera l'important acord “Per a nosaltres és un orgull continuar portant en la samarreta el nom de Kapitalia com sponsor perquè el seu gerent, des de fins i tot abans de crear-se oficialment el club, ens va obrir les seues portes i ha vingut col·laborant amb nosaltres des de sempre. Agraïm la seua col·laboració perquè gent com ell fa falta a Ontinyent i estem molt orgullosos de seguir vinculats.”

Per part seua, Palau es manifestava referent a això amb aquestes paraules “Per a Kapitalia és un orgull i una alegria seguir en aquest projecte que passeja el nom d'Ontinyent per tota la geografia i que tant de bo aquesta vinculació s'allargue en el temps perquè serà bon senyal per a tots.”

Sent fonamental i bàsica l'aportació econòmica per part de Kapitalia al club, aquesta temporada s'ha volgut anar més enllà amb la introducció de dos punts importants en l'acord que incidiran en l´equip i també en el soci de l'Ontinyent 1931 CF. Parlem de la creació del Trofeu KAPITALIA al màxim golejador del primer equip i de la completa valoració del seu habitatge de la qual podran gaudir els socis, de manera gratuïta, pel simple fet d'acudir a les oficines de la immobiliària situada en Daniel Gil 33, presentant el carnet de soci.

Així es manifestaven els màxims responsables de totes dues entitats sobre aquests temes. “Estem molt contents amb el contingut de l'acord però si he de destacar alguna cosa em quede amb la creació del TROFEU KAPITALIA al màxim golejador que és important per a l'afició i motivador per als jugadors. Esperem que servisca com a estímul per a afinar la punteria i celebrar molts gols.” Comentava Miguel Ángel Mullor.

Per la seua part Palau concloïa “Destacaria com a principal novetat la valoració gratuïta de mercat que realitzarem a tots els socis de l'Ontinyent 1931 que així ho sol·liciten en les nostres oficines. És una valoració completa del seu immoble, per escrit, valorada en una quantitat de diners important, gratuïta i sense compromís, amb la qual obsequiarem als socis que acrediten la seua condició presentant el seu carnet de temporada”.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search