Club

El Col·legi La Concepción es suma a la metodologia Ontinyent 1931

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Dos ascensos consecutius, per arribar a Regional Preferent des de la Segona Regional, i quasi amb ple de victòries, no passen desapercebuts per a l'afició ontinyentina, i també per a les escoles. Ara és el Col·legi La Concepción el que s'adhereix al programa de l'Ontinyent 1931 CF que fomenta la seua metodologia per als més xicotets.

I, encara que el futbol de l'equip amateur està impregnat de la competició, a les escoles el que es prioritza és la forma de crèixer, de jugar i de relacionar-se. Tant el primer equip, com el segon i el juvenil de l'entitat blanc-i-negra han demostrat ser una família dins i fora del terreny de joc, i és eixe un dels pilars que es trasllada a les sessions formatives que van a donar-se a partir d'ara a La Concepción. A més, dos ontinyentins com Jorge García i Pablo Francés, seran els formadors dels més menuts. Dos jugadors joves, que de ben segur que a l'edat dels seus deixebles somiaven en vestir la camiseta del desaparegut Ontinyent CF.

Aquest programa, aixina com el de visites a l'estadi El Clariano, segueix consolidant-se i obert a la resta de centres educatius de la ciutat. L'Ontinyent 1931 CF vol agrair al col·legi La Concepción la seua tasca i col·laboració en sumar-se a aquesta iniciativa.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2021

Search