Club

El juvenil venç a un Ayorense molt treballat (3-1)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El juvenil de Kiko Ferrero va vèncer ahir per la vesprada en l'encontra avançat de la jornada 6 disputat en El Clariano. L'Ayorense va demostrar ser un rival molt treballat, amb idees clares tant en la faceta defensiva com la ofensiva. Sent organizat des d'enrere i amb balons llargs i certs contracolps, complicaren molt les coses als ontinyentins, que amb el pas dels minuts acabaren adaptant-se. Lluís Felipe va aportar dos gols un en cada temps, després que al descans s'arribara amb empat a 1. Ja a les acaballes, Joan Ribera faria la sentència per llevar-se l'espina del gol encaixat.

Els visitants es mostraren molt ben plantats des del primer minuts, i saberen replegar-se davant les llargues possessions ontinyentines. Al baló dividit, gràcies a tres migcampistes de grans dimensions i un davanter molt ràpid, van dir la seua paraula, encara que no gaudiren de grans ocasions. Sí que les va tindre el juvenil ontinyentí, que després de vàries aproximacions va vore com Lluís Felipe feia el primer de la vesprada. Una jugada assajada després d'una treta de cantó va concloure amb el davanter rematant, des d'enrere, una centrada de Sergio Mateu (21'). Els dos jugadors tornaren al seu hàbitat juvenil per fer una bona aportació i compartir bons minuts amb els seus companys. Malauradament, un tir del visitant Carlos Guzmán, a qui el col·legiat li assigna el gol, va ser enviat al fons de la xarxa per Joan Ribera en l'intent de rebuig (41').

En la represa les coses no canviaren massa, els ontinyentins no aprofitaren totes les seues ocasions, i només va entrar la de Lluís Felipe, que tancava el seu doblet just abans de ser canviat (55'). Ja en la recta final, i quasi sense patir en defensa més enllà d'algun contracolp ben controlat, va arribar el gol de la sentència després d'una jugada embolicada en la que Joan Ribera va complir amb la seua cita amb el gol per fer el definitiu 3-1.

Amb aquesta victòria els ontinyentins ja sumen sis victòries en sis jornades i hauran d'esperar a la resta de resultats dels partits que es disputen el cap de setmana per conèixer amb quin avantatge compten en la classificació que comanden a hores d'ara amb 6 punts sobre el CD Enguera i el Dragon Force. Això sí, estos últims ja han tingut la seua jornada de descans i també han comptat els 4 partits disputats com a victòries. Kiko Ferrero es va mostrar molt satisfet després del partit dels seus, tot i que va tornar a "trobar a faltar l'eficàcia en atac degut a les grans ocasions disposades però no materialitzades", al mateix temps que va valorar molt "l'aportació d'homes com Lluís Felipe, que tenia moltes ganes d'ajudar al juvenil i ho va fer amb dos gols".

• ???? Ontinyent 1931 CF Juvenil: Juan Belda, Víctor, Miguel (Vicent Such 46'), Juan Antonio, Pau Sanchis, Joan Ribera, Óscar (Jordi Fuster 77'), Jordi Belda, Sergio Mateu (Daniel Gil 69'), Lluís Felipe (David Brazales) i Pablo Pastor (Cefe 83').
  • ???? PD Ayorense: Jaime (Miguel Herrero 55'), Pablo García (César 77'), Emilio (Juan Carlos 80'), Carlos Guzmán, Pablo León (Juan Martínez 86'), Carlos López, Edgar, Miguel, Carlos Ródenas (Ismael 57'), Pablo Jiménez i Rodrigo Vallés.
  • Gols: 1-0 Lluís Felipe (21'), 1-1 Carlos Guzmán (41'), 2-1 Lluís Felipe (55') i 3-1 Joan Ribera (88')
  • Àrbitre: Eros Alabort Penades va amonestar els locals Juan Antonio, Pau Sanchis, Daniel Gil, aixina com els visitants Carlos Ródenas, Édgar i Carlos Guzmán.