La pretemporada del filial avança i la plantilla pren forma

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

La plantilla del segon equip, a càrrec de l'ontinyentí Pablo Iglesias, segueix treballant sense pressa però sense pausa. Una pretemporada que avança amb partits amistosos, com el d'anit en El Clariano davant el Ciutat de Xàtiva de Segona Regional. El filial serà l'últim dels tres equips del club en arrancar la competició lliguera, estipulada per al cap de setmana del 18 de setembre rebent el Pego.

Entre els homes de la plantilla destaquen els de la imatge, que suposen la renovació de la columna vertebral del projecte que va aconseguir l'ascens a Primera Regional en el primer any de vida del projecte. En la fila de dalt: Maiki, Jorge Pastor, Quico Vidal, Jaime, Orquín, Vage, Diego Asensi i Dani Gil; i en la fila de baix: Alberto Vidal, Christian Torrús, Joan Ribera, Víctor Olavarrieta i Júnior.

Un grup conformat a parts iguals per incorporacions que arribaven ja la temporada passada del primer juvenil de l'Ontinyent 1931 que va aconseguir l'ascens a Regional Preferent, i d'altres amb passat en el primer equip del club en la primera temporada en la que es va aconseguir l'ascens a Primera Regional. Una fita que van repetir la temporada passada sumant l'experiència de més jugadors ontinyentins que venien de clubs propers com Diego Asensi, Orquín, Torrús o Vage.

En definitiva, un projecte que, una temporada més, promet donar guerra sense oblidar d'on es ve i on es vol arribar.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search