Recambios Colón - Ontinyent 1931: Venda d'entrada+tiquet d'autobús

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF no estarà sol a Aldaia, com no podia ser d'altra manera, i com ha sigut una constant durant tota la temporada. Als dos autobusos que ha facilitat l'Ajuntament d'Ontinyent sense càrrec per als aficionats, es suma un tercer del patrocini de Bratembier Bierhaus i l'Agència de Segurs Zurich - Emilio Reig obtingut per les penyes.

Per facilitar la gestió, un tiquet servirà per a reservar el viatge en autobús més l'entrada al camp del Perdiguer d'Aldaia. Tant la venda com el viatge comptarà amb l'organització de la Penya de La Torreta després d'haver-ho acordat amb el club. La venda serà aquest dimecres 31 de maig i dijous 1 de juny de 16:30 a 20:30 i de 16:00 a 19:00 respectivament.

A més, l'eixida dels autobusos serà des de l'accés al recinte firal (Av. Benicadell), al costat del centre de salut de l'Avinguda Albaida, a les 15:30, pel que cal acudir a les 15:15. Com que la reserva de les entrades que ha realitzat el club al Recambios Colón es retirarà el dia del partit al feu local, el tiquet servirà per fer bona aquesta reserva i rebre l'entrada final abans de l'accés al camp.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2024

Search