Ja disponibles les entrades a preu reduït per a l'Olleria CF - Ontinyent 1931

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Els socis de l'Ontinyent 1931 podran accedir aquest dissabte (18:00) al partit entre el primer i el segon classificat, a preu reduït. Les entrades poden adquirir-se per 5 euros a les oficines de l'Estadi Municipal El Clariano, fins el divendres, en horari de 18:00 a 20:00.

Les entrades estaran disponibles fins esgotar existències i es tracta d'un acord mutu que va portar el mateix avantatge al partit d'anada al Clariano en la lliga d'À Punt Preferent Grup 3. En canvi, l'encontre d'aquest dissabte té un al·licient especial per als ontinyentins, que podrien convertir-se matemàticament en campions en cas de guanyar al seu immediat perseguidor. Seria de manera virtual depenent del resultat del CD Castellonense que, amb el gol-average particular igualat, cal acudir al global i la diferència de gols a favor i en contra d'un i altre rival disten molt a favor dels ontinyentins.

L'Ontinyent 1931 CF vol agrair a la directiva de l'Olleria CF aquest gest amb els aficionats del club ontinyentí, al mateix temps que li desitja el millor tant al partit com després d'ell en la resta de temporada.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search