Marc González torna a casa i Jorge Soriano ja és del primer equip

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF segueix movent-se en aquest mercat hivernal, i després de la incorporació d'Ángel Cobo, ara recupera un home de la rereguarda que s'ha criat en el club i que torna disposat a sumar quan el primer equip ho necessite.

No és altre que Marc González Martínez (Ontinyent, 11 de gener del 2001) no necessita carta de presentació. El defensa central ha disputat quasi 3.000 minuts amb la camiseta blanc-i-negra des de la fundació del club en Segona Regional. Per suposat, formava part d'aquell històric juvenil de l'Ontinyent CF que va ascendir a Regional Preferent amb el club ja dictat per a sentència. Amb l'Ontinyent 1931 ha fet història pertanyent a l'equip dels ascensos a Primera Regional i Preferent.

Encara que la passada temporada va fregar els 300 minuts en els primers 8 partits en Regional Preferent com a blanc-i-negre, va buscar més minuts a l'Olleria CF, equip en el qual va anar prenent protagonisme fins acumular 13 titularitats i més de 1.200 minuts.

Tot i que en la present temporada no ha tingut els minuts que mereix en la categoria, torna a sa casa per aportar, primerament a les files del filial, on espera recupera el ritme de la competició necessari, i tornar a celebrar grans moments en el primer equip quan Roberto Bas el requerisca.

jorge sorianoAquest moviment comporta altre de molt positiu, i és que el lateral dret Jorge Soriano Sanchis (Ontinyent, 18 de juliol del 2003) passa de tenir fitxa en el filial a tenir fitxa permanent com amateur en el primer equip. Encara que només ha completat un partit com a titular en el primer equip, ho va fer ratllant al mateix nivell que altres companys més veterans. Aquest és un reconeixement al seu gran treball en tots els entrenaments i a la seua aportació quan ha eixit des de la banqueta, a més de ser tot un símbol de la prosperitat del club en mantenir la confiança en jugadors ontinyentins que compten amb un gran futur.

El club desitja el millor a ambdós jugadors.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search