Salva Mora, nou preparador físic de l'Ontinyent 1931

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'ontinyentí Salva Mora s'incorpora a la disciplina blanc-i-negra en l'apartat tècnic. En concret, Salva serà preparador físic en la propera temporada després que es confirmara la desvinculació de Sergio Giménez fa unes setmanes.

Salvador Mora Brotons (Ontinyent, 10 de febrer del 1992) és un jove ex-jugador que va vestir la camiseta de l'Ontinyent CF i del CF Sant Rafel. En aquest últim va coincidir amb l'ara entrenador del primer equip de l'Ontinyent 1931, Roberto Bas, com a jugador, i també va estar a les ordres de Miguel Ángel Mullor a la UD Benigànim. La seua trajectòria està lligada al futbol ontinyentí i a d'altres clubs de Tercera Divisió i Preferent, però una lesió el va apartar dels terrenys de joc i, després de llicenciar-se en Educació Física, va enfocar la seua carrera a l'apartat futbolístic que ara domina.

Arriba procedent del Levante UD, on ha adquirit importants coneixements a nivell de metodologia i avaluació de les dinàmiques de grup i individuals, aprofitant també algunes de les millors tecnologies que utilitzen clubs de l'elit del futbol.

Ara combinarà una de les seues grans passions amb la seua profesió que porta a terme en una clínica de fisioterapia i osteopatia ontinyentina des de fa més d'un any. Des del club volem donar-li la benvinguda.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2022

Search