L'Ontinyent 1931 s'abona a les segones parts èpiques (2-1)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Jávea, Dénia o Gandia, tres rivals que perfectament podrien vore's en Tercera Divisió o Segona B fa tan sols uns anys. L'Ontinyent 1931 ha superat els dos primers, hui a un Jávea que ha demostrat ser, just com el Dénia o La Nucía B, un dels millors equips de la categoria. El primer temps ha estat molt igualat, amb ocasions aïllades i un rival que s'ha fet més fort al mig del camp. Javi s'ha tret un golàs per avançar els seus però Pablo Francés ha posat l'empat, i la por el cos dels xabiencs, en l'inici del segon temps. Matías Aquino ha completat la remuntada convertint una pena màxima comesa sobre Lluís Felipe.

Els ontinyentins es situen en el segon lloc de la classificació just abans de visitar el nou líder, CF Gandia, que hui s'ha imposat al feu de la UE Tavernes. Els de Roberto Bas han començat amb pressió alta i ofegant els visitants. Fruit d'això la primera ocasió ha estat blanc-i-negre, amb un tir llunyà de Rafeta que ha eixit molt desviat (3'). El contratemps per als visitants venia en forma de lesió, la de Quintana, que tornava als terrenys de joc hui (6'). Ivelin ha estat un dels destacats, i ho començava a fer amb una doble intervenció, primer a una centrada de falta i després a un tir de Fran de primeres (10'). El porter traure una gran estirada per rebutjar una falta directa de Javi, i el tir de Tali al rebuig eixia per dalt del travesser (21'). Eren els millors minuts visitants, que han tingut el colofó del golàs de Javi a més de 10 metres del cantó dret de l'àrea, des d'on ha engaltat sense pensar-se-ho i ha superat a Javi (28'). La reacció ontinyentina no ha tardat, però el gol no s'ha consumat. Primer Jorge García, a passada en curt de Rafeta, però el tir ha eixit creuat per poc (31'), i el propi Rafeta ho ha provat de tir llunyà, l'esfèric s'ha enverinat amb el bot previ i el porter ha rebutjat amb dificultats a córner (32').

Pablo Francés feia la centrada, i novament Josep Ivars havia de rebutjar amb dificultats en dos temps (38'). Una possessió llarga ha servit per tancar el rival, però el llançament definitiu d'Alberto Osoro des de la frontal ha eixit molt desviat (38'). Alexandru arribaria per la dreta per fer la centrada, però Josep ha atrapat abans de l'arribada de Matías Aquino (40') i Pablo Francés ha estat prop de pescar en una passada endarrerida de Cristian cap al porter que s'ha quedat curta, però Josep ha rebutjat la rematada amb el cos (43'). L'última aproximació ha estat dels visitants, amb un tir llunyà de Marcos que ha eixit fregant el travesser (44'). Aixina s'arribava al descans, 0-1 a l'electrònic.

I no s'havia assentat encara la gent després del descans, quan Pablo Francés s'ha tret de baix del barret una gran jugada per banda dreta, guanyant l'àrea i creuant el tir per situar l'1-1 al marcador (46'). Ha estat un colp dur per als xabiencs, que no han pogut reaccionar. Una passada llarga a l'esquena de la defensa l'ha rebuda Lluís Felipe per plantar-se dins l'àrea, però Llamas l'ha travat per baix i el col·legiat ha assenyalat el clar penal. Matías Aquino ha pres la responsabilitat des dels onze metres i ha ajustat el tir a la dreta per culminar la remuntada (54'). Embogia El Clariano amb un equip que havia capgirat el marcador en menys de 10 minuts.

L'Ontinyent 1931 tenia contra les cordes el CD Jávea, i ha estat prop de sentenciar el marcador, al mateix temps que els visitants es trobaven amb un esplèndid Ivelin. Jorge García, des de la frontal, ha llançat fregant el pal després que haja tocat Corbalán (60'). Pablo ha tornat a fer de les seues a passada del propi Jorge però, amb espai ja en l'àrea, ha llançat per dalt del travesser un baló picat que buscava la vaselina (67'). Corbalán ha portat la resposta visitant amb un tir des de fora de l'àrea que ha eixit molt desviat (68'). Els ontinyentins no han patit en excès, han pogut allunyar el baló lluny de la seua àrea i els visitants ho han intentat amb un joc que, per moments, tornava ser superior en el centre del camp, però que abusava de la precipitació en els metres finals. Una centrada de Paolo ha estat rematada per Rubén desviada (85') i Ivelin Popov ha aparegut en dos temps per atrapar una centrade de Juli des de línia de fons (86').

Després de set minuts d'afegits que han semblat inacabables, encara amb una última ocasió de Matías Aquino que ha desviat Josep Ivars, s'ha arribat al xiulit final. Una remuntada que és el millor regal de fira per a l'afició, i que suposa arribar al segon lloc de la taula a la visita al CF Gandia, que la comanda amb un punt més que els ontinyentins.

• ???? Ontinyent 1931 CF: Ivelin Popov, Paco Sáez, Marc Tormo 83', Rubén Bella, Rafeta, Alberto Osoro, Jorge García (Alejandro Peiró 81'), Alex Pribeagu (Víctor Fuentes 65'), Matías Aquino, Lluís Felipe (Chimo Reig 65') i Pablo Francés (Diego Cambra 81').
  • ???? CDF Jávea: Josep Ivars, Corbalán (Rubén 80'), Cristian, Paolo, Llamas (Juli 65'), Marcos (Elian 65'), Javi, Héctor, Fran (Caturla 80'), Quintana (Cabo 6') i Tali.
  • ⚽ Gols: 0-1 Javi (28'), 1-1 Pablo Francés (46') i 2-1 Matías Aquino (54')
  • Àrbitre: Francisco José Oliver López, assistit en bandes per Adrián Arcas Ñeco i Álex Francisco Migallón Tárraga. Ha amonestat els locals Pablo Francés, Rubén Bella, Rafeta i Alejandro Peiró, aixina com els visitants Llamas i Cristian.