L'Ontinyent 1931 recapta 1150 euros destinats a les persones amb ELA

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

El passat diumenge 5 de maig, l'Estadi Municipal El Clariano es va omplir per a viure l'encontre entre l'Ontinyent 1931 CF i el CD Acero, que va quedar en empat a 2. Però, a banda del futbol, va ser un partit molt important degut a la iniciativa solidària realitzada entre el club ontinyentí i ADELA-CV. L'entitat va col·laborar amb l'associació per recaptar fons que aniran destinats a les persones afectades per ELA (esclerosi lateral amiotròfica).

La recaptació final fa ser de 1.150 euros gràcies a la col·laboració de tots els aficionats que van comprar els productes que va posar a disposició ADELA-CV, amb col·laboració de la Peña La Torreta, amb un estand a l'entrada al camp. A més, el club va destinar la rifa completa a la causa. Els fons aniran dirigits als programes sociosanitaris de l'associació per a les persones afectades per ELA i les seues famílies.

Així, es destinaran a assumptes molt importants com l'atenció social, suport psicològic, fisioteràpia domiciliària, teràpia ocupacional per a l'adaptació de la llar, ajudes tècniques per mobilitat i comunicació, o respir familiar. El club es mostra molt satisfet per l'èxit de la iniciativa.

ELA_2.jpg

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2024

Search