Estadístiques - Jornada 14 (2019/2020)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

Nova entrega amb les xifres més importants de la plantilla del primer equip després de la valuosa victòria per la mínima a Elda. Aquesta setmana destaquem un jugador al que sense dubte trobarà a faltar la plantilla i l'afició, dins del terreny de joc, ja que des de fora Mateo Sanchis seguirà patint i esperem, gaudint, del que faja el seu equip. El d'Alfarrasí és protagonista esta setmana perquè és qui menys minuts necessita per fer gol, aconseguint-ne un cada 73 minuts, fet que li dóna encara més valor als seus 6 gols aconseguits. En aquesta faceta el segueix el pitxitxi de l'equip, Lluís Felipe, que veu porteria cada 90 minuts, fregant el gol per partit.

Marc Pomer és qui els segueix amb 5 dianes, l'última de vital importància en suposar la victòria al feu de l'Eldense B, tot i que al mateix temps suma cinc amonestacions i haurà de complir cicle d'amonestacions en l'últim encontre de l'any davant el Banyeres UE (Diumenge a les 17:00). Alberto Osoro segueix sent el jugador, que amb més minuts acumulats (1026) encara no ha vist cap targeta, mentre Lluís Felipe és qui més minuts acumula però ha vist una targeta groga. Fins 11 jugadors de la plantilla es mantenen sense ser amonestats, un clar signe de la noblesa dels components de la plantilla.