Notícies

L'Ontinyent 1931 ja compta amb 5 escuts finalistes

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF ja té cinc dissenys d'escuts finalistes. La tria ha estat molt repartida entre els 1256 votants que han aprofitat les 24 hores del període obert de votacions. Qui s'ha alçat amb la primera elecció ha estat Gonzalo Vidal Vallés, de l'estudi Vivac, fent-se amb el 9,8% dels vots i els 3,5 punts absoluts que es repartien en la secció de votacions pública. El disseny escollit baix la paraula "renàixer" té el següent significat:

"El futbol ha de renàixer a la ciutat d'Ontinyent, però no podem oblidar que Ontinyent és una ciutat amb una gran tradició futbolística, aquest escut és un homenatge a la història del futbol de la nostra ciutat, un punt i a part des d'on continuar alimentant la il·lusió cada cap de setmana de milers d'Ontinyentins aficionats al futbol i orgullosos de la nostra ciutat."

L'han seguit de prop Felipe Carrasco amb un 7,4% dels vots (2,6 punts) i Tono Gandia amb 6,9% dels vots (2,45 punts). El guanyador d'estes votacions, Gonzalo Vidal, col·loca un altre disseny en el top-5 amb el seu disseny "Fortalesa", amb el que acumula 6,2% dels vots (2,18 punts), i tanca aquesta fase el disseny de Cristian Llopis i Jorge Orquín amb un 5% dels vots (1,77 punts).

Demà es procedirà a les votacions d'un jurat mixte de tècnics i mitjans de comunicació que suposarà un màxim de 3,5 punts per a cadascun dels finalistes, mentre el dijous es reunirà el jurat composat pels representants de les penyes i la junta directiva, per repartir un màxim de 3 punts a cada participant.

La puntuació total, sobre 10, servirà per ordenar definitivament els dissenys, i ja per últim s'oferirà aquest a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per a que done el vist-i-plau a un element tan important com l'escut del club triat entre els representants de l'afició ontinyentina, i que està cridat a fer història.

El club vol agrair l'esforç a tots els participants, finalistes i no finalistes, per haver posat el seu granet d'arena i deixar el seu nom per sempre en aquest inici de la història de l'Ontinyent 1931 CF. Tots els escuts quedaran enregistrats i podran visitar-se en una secció històrica que formarà part permanentment de la pàgina web definitiva.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2020

Search