El juvenil s'afiança en la zona alta després de guanyar a domicili (0-2)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

L'equip de Kiko Ferrero va vèncer ahir al feu del Soccer Inter-Action a Enguera per 0-2 gràcies al domini global del joc, en possessió, ocasions i ritme. Els gols d'Edwin i de Jorge Soriano en el segon temps, sumats a la seguretat defensiva que va creixent en les últimes jornades, permeten a l'equip situar-se al tercer lloc de la classificació.

El primer temps va estar marcat pel domini, per la possessió però també per la falta de profunditat. L'equip trobà a faltar la figura d'un davanter pur, i encara que el treball del conjunt va ser extraordinari, les ocasions no arribaren. L'entrada de Samu en el descans, que ha arribat fa unes setmanes del CF Clariano, va compensar aquesta carència tant en quant és un atacant de referència que ja ha sumat tres gols. Els espais entre les dos línies locals, la defensiva i la del mig del camp, que en el primer temps havien sigut reduïts, s'obriren en el segon temps amb aquest canvi tàctic.

Des del primer minut de la represa Edwin i Ricard ho aprofitaren per fer mal en eixa zona. Aixina arribar el primer gol de la vesprada. Edwin rebia entre línies, obria per a Pedro en banda, que guanyà metres i li tornà l'esfèric en la frontal per a que Edwin controlar i es treiera un golàs per l'escaire (70'). El segon gol no tardaria i seria de tanta bella factura com el primer. Andreu, que feia minuts havia entrat al terreny de joc, rebia en zona de decisió i filtrava un baló a banda per a Jorge Soriano, que sense pensar-se-ho es tragué un tir potent i incontestable per sentenciar el partit (77').

"Estic molt content", assegura Kiko Ferrero, "perquè l'equip va saber, tant amb el 0-1 com el 0-2, controlar el temps del partit, guardar el baló i acabar sense cap patiment". "La posició en la classificació és anecdòtica, però ens dóna moltes ales aprofitant la derrota de l'Alfás del Pi a mans del Dénia, i ens ajuda a seguir treballant en esta línia, encara que és prompte per saber on estarà la nostra lluita", finalitza el míster.

El juvenil es troba a quatre punts del líder momentani, el CD Dénia, però el CF Gandia encara ha de jugar esta vesprada al feu d'El Verger, i té opcions de recuperar el liderat si aconsegueix sumar 22 punts. El pròxim partit es disputarà a casa davant el CF UE Tavernes de la Valldigna que es troba al bell mig de la taula.

• ???? CF Soccer Inter-Action: José Julian, Hugo, Enrique (Raúl 60'), Youness (Naim 48'), Christian, David, Jose (Juan 71'), Pablo, Jose Jairo (Amine 71'), Gorka i Vicente.
  • ???? Ontinyent 1931 CF Juvenil: Pau Soriano, Jorge Soriano, Roberto Bas, Iñaki Pastor, Sergio Tudela, Óscar García, Edwin Sanjuan (Andreu Roselló 75'), Gorka Gallego, Ricard Ferri (Pablo Alarcón 66'), Josep Moral (Samu 46') i Pedro Dos Santos (Cefe Micó 75').
  • ⚽ Gols: 0-1 Edwin Sanjuan (70') i 0-2 Jorge Soriano (77')
  • Àrbitre: Cristian Lázaro Altur. Sense amonestacions.