Club

Remuntada del juvenil per seguir en zona alta (3-2)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El juvenil va remuntar, no sense compicacions, davant el CF UD Calpe, que es manté en el fons de la classificació. Un projecte que despús ahir estava a Segona Regional, ahir a Primera Regional i hui a Regional Preferent. És un mantra que els aficionats de l'Ontinyent 1931 poden repetir-se jornada rere jornada, però que és la realitat. El juvenil va demostrar el dissabte una trajectòria molt semblant a la del primer equip, va subsanar les errades que apareixen en determinats moments i es va imposar l'esforç col·lectiu per a una remuntada que deixa l'equip en la zona alta de la classificació. Encara que Edwin, Samu i Jorge feren els gols de la remuntada el mèrit va ser de tot l'equip, que va saber traure la seua ànima per remuntar.

L'encontre no podia començar de la pitjor manera a nivell de marcador. Una falta lateral era rebutjada per Dani, però l'esfèric li queia a un atacant, que es trobava amb el rebuig de Pau Soriano, però en el segon retruc Pau Cervera encertava a boca de canó per fer el 0-1 (1'). El gol no canvià els plans locals, que seguiren treballant pel domini de l'esfèric i les ocasions. Edwin treia la qualitat que atresora abans del quart d'hora per deixar enrere tres rivals i, amb un toc de qualitat, fer la igualada (12'). Increïblement, una errada totalment fortuïta en defensa oferia l'avantatge als de Calp, cuers en la data, per avançar-se en les botes d'Andrei (18'). Tornava a mantenir-se la idea inicial de domini i possessió, i hi hagué ocasions, però al descans s'arribà amb 1-2 a l'electrònic.

Kiko Ferrero tornaria a apostar pel canvi tàctic al descans, amb una defensa de tres homes i cinc migcampistes que creara superioritat en la creació. Els canvis es notaren i en el primer equador del segon temps el domini va ser aclaparador. No faria falta molt més temps per a la remuntada, amb el gol de Samu en el primer minut (46'). Jorge Soriano, de falta directa, es treia un golàs per culminar la remuntada al poc temps (52'). Tot feia pressagiar que els gols anaven a seguir caient de la part local però tornaren a aparèixer les lesions en forma de contratemps, com la que patiria Dani Martínez al quart d'hora de la represa. El juvenil pagà cara la reestructuració i el joc ja no va ser tan trenat, i a falta de sentenciar tocà defensar-se davant els balons penjats del rival que buscaven la segona jugada. Pau Soriano es trauria una gran parada per neutralitzar la millor ocasió dels de Calp, i els ontinyentins perdonaren tres o quatre ocasions clares que no es materialitzaren per a la sentència.

Amb esta victòria, el juvenil de Kiko Ferrero es troba al cinquè lloc de la classificació, a 5 punts del coliderat de l'Alfaz del Pi CF i CD Dénia, que porten ple de victòries. Si bé és cert que l'equip encara compta amb molt de marge de millora, i que com qualsevol estudiant s'ha d'adaptar a un nou curs que comença amb major nivell, com ha de fer el primer equip, els passos segueixen donant-se en la bona direcció, tan sols amb una derrota en forma de golejada, i sumant punts en la resta d'encontres. Ara, aprofitant el 9 d'octubre, és moment de pausar, mirar on es troba la plantilla i el treball més immediat per reparar errors que, certament, tenen solució i ajudaran a seguir creixent l'equip. La pròxima jornada, número 6, es disputarà el cap de setmana del 16 d'octubre al feu de El Verger.