Club

Conveni crucial amb Caixa Ontinyent per assentar el projecte de l'Ontinyent 1931

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Caixa Ontinyent i l'Ontinyent 1931 CF han firmat un conveni molt important per a que ambdós entitats, molt enfocades en l'aspecte social dins dels seus entorns, caminen de la mà en les properes dos temporades (2022/2023 i 2023/2024). Es tracta d'un conveni centrat en la projecció social i esportiva del futbol en la ciutat que pretèn portar aquesta pràctica a jugadors amateurs de diferents edats, nivells i condicions. Un projecte inclusiu i divers que incorpora els valors comuns de Caixa Ontinyent i l'Ontinyent 1931.

"És un dels dies més importants per a la nostra entitat des de la seua fundació", assegura Miguel Ángel Mullor, president del club "ja que li donem solidesa al nostre projecte a partir d'un conveni amb l'única caixa d'estalvis de tota la península". Pel que fa a Pepe Pla, president de Caixa Ontinyent ha destacat "que l'esport té un component social important, pel fet que aporta formació, educació, disciplina i sociabilitat, i és una pràctica molt arrelada en la nostra ciutat". "Hem vist que el projecte de l'Ontinyent 1931 recull precisament eixos valors, és ambiciós, contempla la diversitat en tots els seus aspectes, i té en compte la sostenibilitat en el temps, al mateix temps que és motivador en comptar amb equips en diferents categories i aproximar l'espectacle als aficionats".

Eixos principals valors, àmpliament compartits per les dos entitats, el club gràcies als seus socis i patrocinadors, la caixa gràcies als seus clients, és el que assegura un marc d'execució formidable per a que l'Ontinyent 1931 seguisca creixent d'una manera sòlida i amb garanties. Amb aquest conveni, Caixa Ontinyent serà la imatge principal de les equipacions del club, amb el seu logotip a les camisetes, i amb presència en la imatge digital del club a les xarxes socials i premsa.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2022

Search