Club

L'Ontinyent 1931 i l'Eset Ontinet Martínez Valls s'alien per al repte d'ascendir

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

Hi ha dos clubs esportius en Ontinyent que es troben jugant per el somni d'un ascens. Són l'Ontinyent 1931 CF i l'Eset Ontinet Martínez Valls, que esta vesprada s'han reunit per sumar forces de manera que el club de bàsquet tindrà unes entrades per accedir al partit d'aquest diumenge davant el CF UD Calpe a les 18:00.

Ambdós clubs promocionaran els partits d'un i altre, aprofitant que no hi ha coincidències d'horari i calendari, per atraure la màxima afició a cada recinte esportiu. El sènior masculí de l'Eset Ontinet es troba summergit en plena fase d'ascens, en la que ha disputat 4 dels 6 encontres programats, amb resultats de dos victòries i dos derrotes. Un triple empat entre el CBC Manises i el Miarco Petraher ho deixa tot en l'aire per a les dos pròximes jornades, en les que es decidirà quins dos equips ascendeixen.

Els de Saúl Blanco visiten l'Hoteles RH La Vila aquest divendres (21:00) i rebran el Miarco Petraher el diumenge 15 de maig al Pavelló Fernando Rubio del Col·legi la Concepció. Pel que fa als de Roberto Bas ja és conegut que necessiten igualar o millorar els resultats dels rivals directes, i tot passa per guanyar aquest diumenge davant el CF UD Calpe a les 18:00, i després tractar de repetir a Pedreguer en l'última jornada. Uns resultats que assegurarien disputar una promoció d'ascens històrica.

A la foto, Eleuterio Mancebo, pressident del Club Martínez Valls Bàsquet, i Miguel Ángel Mullor, president de l'Ontinyent 1931 CF, amb les entrades cedides al club de bàsquet per al partit d'aquest diumenge.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search