Club

La metodologia de l'Ontinyent 1931 s'apropa a les escoles amb el Carmelo Ripoll

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

L'Ontinyent 1931 CF, més prop de les escoles. El club ha arribat a un acord per formar jugadors en l'àmbit futbolístic al CEIP Carmelo Ripoll dins del seu programa de classes extraescolars, i ho farà dins de la metodologia que el club ha aplicat per acumular quatre ascensos en dos temporades entre els seus equips, un fet que ha ajudat a la decisió del col·legi.

L'esperit de superació, d'integració i de companyerisme seran tres importants pilars en aquesta faceta pedagògica que busca donar a conèixer la metodologia del club, per a que els més menuts sàpiguen com treballen els jugadors dels equips blanc-i-negres. Què és competir si no és crèixer, saber guanyar però també saber perdre? José Mollà, segon entrenador de Kiko Ferrero en el juvenil, serà l'encarregat de dirigir aquestes classes al CEIP Carmelo Ripoll.

És el primer dels col·legis que es suma aquesta iniciativa, tot i que el club treballarà per apropar la filosofia esportiva a la resta d'escoles interessades. Al mateix temps, l'Ontinyent 1931 CF vol agrair al col·legi la seua confiança i el conjunt de tasques que ja s'han desenvolupat al voltant de l'entitat en els últims cursos.

Ontinyent 1931 Club de Futbol © 2023

Search