Club

L'Ontinyent 1931 s'assenta en el lideratge a costa del Racing Novelda (1-4)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

És totalment anedòcit, amb tan sols 5 jornades disputades, que l'Ontinyent 1931 CF es situe en el primer lloc de la classificació però és un clar premi al treball realitzat per la plantilla i el cos tècnic fins el moment. Sense anar més lluny els 5 rivals amb els que els de Roberto Bas s'han vist les cares han estat capaços de complicar molt les coses més enllà d'algunes fases dels partits. La vesprada de hui el conjunt blanc-i-negre ha visitat el Racing de Novelda, i en el primer temps el marcador ja era favorable amb un 1-2 que per moments era curt. El col·legiat s'assegurava assenyalar qualsevol jugada de baló en profunditat com a fora de joc i ha estat difícil marcar davant un rival que ha reaccionat amb el primer gol, obra de Víctor Navarro. Salva Martínez ha tornat a donar avantatge als seus abans del descans, i ja en la represa Marc Pomer i Álex Pascual han posat la sentència.

En els primers minuts de joc avisava Mateo Sanchís amb un gol que resultava anul·lat (11'), però el mateix davanter seria protagonista de la notícia més negativa de la vesprada en forma de lesió, i havia de deixar el seu lloc a Marc Pomer (16'). Els de Roberto Bas manaven en possessió i en ocasions. Sergio Mateu i Álex Pascual s'han trobat amb les corresponents parades del porter local (28'), i Marc Pomer ha tingut la millor amb un baló endarrerit per la defensa després d'una treta de falta de Mateu; el davanter castellonenc ha picat en terra el tir i ha vist com el porter també li rebutjava la rematada (30'). El gol ontinyentí ha arribat passada la mitja hora, amb una rematada per baix de Víctor Navarro a una centrada mesurada d'Ángel Galán (36'). En canvi, els locals han sorprès prompte amb la reacció, gràcies a una xilena d'Elias Navarro que suposava l'empat momentani (41'). Els ontinyentins s'han posat les piles i han tornat a marcar abans del descans, gràcies a una treta de cantó de Navarro que ha rematat de cap Salva Martínez al fons de la xarxa (43'). Sense temps per a més i amb victòria per la mínima s'arribava al descans.

Els de Roberto Bas han sigut amos de tot el segon temps, de principi a fi, en possessió i ocasions. Començacen avisant ja amb una passada de la mort de Navarro que esperava Pomer, però que finalment ha tallat la defensa (47'). I instants després sí que arribava el tercer, de les botes del davanter castellonenc que s'ha emportat l'esfèric amb molta qualitat, d'esperó, per superar el porter en el mà a mà (49'). El joc ontinyentí suposava un vendaval davant un conjunt local que tenia dificultats per passar del mig del camp en la poca possessió que gaudia. Navarro s'ha trobat amb el travesser després d'una bona triangulació assitida per Peli i Pomer (53'), i poc després es produïa altra notícia de la vesprada, en sentit positiu, amb la tornada de Juanma Bas, ex-jugador de l'Ontinyent CF, als terrenys de joc (58').

Marc Pomer també tastaria la fusta amb una rematada de cap a treta de falta de Sergio Mateu (60'), i Peli fregaria el pal amb un bon tir des de la frontal (61'). Passaven els minuts amb l'encontre controlat i la intenció de maximitzar la renda. Ha estat Álex Pascual qui s'ha emportat el gat a  l'aigua aprofitant una bona jugada de Marc Pomer que ha regatejat el porter i, ja sense angle, ha cedit per a que Pascual fera el quart i definitiu gol (69'). Les comptades ocasions locals del segon temps han arribat d'Adri Sánchez, amb una rematada de cap a un baló passat en el segon pal, desviada (77') i altra rematada, també de cap, d'Edu Abad que ha eixit molt alta (85'). Entre mitges qui ho ha intentat ha estat Lluís Felipe tractant d'aprofitar una bona passada de Juanma Bas, però el seu tir l'ha tocat el porter amb el peu el just per desviar a córner (80').

Sense temps per a res més el col·legiat ha assenyalat la fi de l'encontre i el resultat d'1-4 es converteix en tres punts que suposen ascendir al primer lloc de la classificació després de cinc jornades disputades. El proper diumenge es torn de rebre el CE Bocairent a les 17:00 en El Clariano, en un nou derbi comarcal.

• ???? CFS Racing de Novelda: Álvaro Iniesta, Santi Rico, José García, Rubén Albert, Víctor Poveda, Diego Riquelme (Edu Abad 62'), Dani Martínez, Rubén Oliver (Adrián 68'), José Martínez, Raúl Alfaro i José Maria Reig (Elias Navarro 31').
  • ???? Ontinyent 1931 CF: Jordi Mompó, Àlex Cambra, Júnior (Lluís Felipe 69'), Martín Nebot, Salva Martínez, Sergio Mateu (Pau Sanchís 75'), Víctor Navarro, Ángel Galán (Juanma Bas 60'), Mateo Sanchís (Marc Pomer 15'), Álex Pascual i Peli.
  • Gols: 0-1 Víctor Navarro (36'), 1-1 Elias Navarro (41'), 1-2 Salva Martínez (43'), Marc Pomer (49') i Álex Pascual (70')
  • Àrbitre: Vicente Sobral Sobral ha amonestat els locals Rubén Oliver i José García, aixina com a Marc Pomer.