Club

El juvenil arranca guanyant amb intriga (0-1)

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

L'Ontinyent 1931 Juvenil va tindre un bon partit en Aielo al que només li va faltar els gols, i més prompte. Els de Kiko Ferrero tingueren molta superioritat en atac però el gol es va resistir una i altra vegada fins arribar al temps d'afegit, en el que Vicent Such va fer el gol de la victòria. Abans però, els de casa també pogueren fer-se amb la victòria perquè amb els riscos pressos apareixeren els espais i al contracolp estigueren prop d'avançar-se en el marcador. En eixes oportunitats va emergir la figura del porter per evitar mals majors i mantenir el 0-0 fins la recta final.

Els davanters blanc-i-negres, Pastor, Óscar i Jordi, començaren a gaudir d'oportunitats des del quart d'hora de joc, després d'un impàs en el que un i altre conjunt s'aproximaren a àrea rival sense causar massa perill. Cefe, que va eixir per Óscar des de la banqueta també va gaudir de dos grans oportunitats però el desencert de cara a porteria va ser total i global. Vicent Such, que en el segon temps havia passat a jugar en posició d'atac, i curiosament natural d'Aielo, seria l'encarregat de desnivellar el marcador quan ja passaven dos minuts dels noranta afegits.

Amb aquesta victòria per la mínima els de Kiko Ferrero comencen amb bon peu el campionat però amb una falta d'efectivitat que han de reparar en els propers partits per a que no passe factura a l'equip. Aquest dissabte els ontinyentins reben l'Esport Base Moixent en El Clariano, a les 17:00.

• ???? CF Aielo: Sergi (Joan 75'), Jordi, Miquel (Vicente 46', David 66'), Sergi Biosca, Carlos, Ivan (Javier), Miguel, Jose Cabida, Ferran, Santi i Jose Juan.
  • ???? Ontinyent 1931 CF Juvenil:  Juan Belda, Víctor, Vicent Such, Juan Antonio, Miguel, Joan, Óscar (Cefe 60'), Daniel (Vlad 83'), Pablo, Sergio Mateu i Jordi Belda (Jordi Fuster 67').
  • ⚽ Gols: 0-1 Vicent Such (90+2')
  • Àrbitre: Jaume Martínez Belda, va amonestar els locals Ivan, Vicente, Javier i el visitant Jordi Fuster