Club

El juvenil cau davant un cadet autonòmic d'Alzira més rodat (2-4)

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives

El juvenil de l'Ontinyent 1931 a les ordres de Kiko Ferrero segueix progressant en pretemporada tot i que el passat dimecres va caure per 2-4 davant el cadet autonòmic de la UD Alzira, que es troba en plena competició i més rodat que els ontinyentins. Els alzirenys van superar els blanc-i-negres en la recta final de l'encontre, a la que es va arribar amb 2-2 al marcador.

Els de Kiko començaren bé, i als pocs minuts Jordi Belda ja feia el primer gol de la vesprada aprofitant una passada en profunditat a la dreta de l'àrea, per acabar superant el porter amb sang freda per l'inferior de les cames. La reacció visitant no va tardar massa, fruit d'una pressió alta, tot i que abans hi hauria aproximacions perilloses dels ontinyentins però amb falta de definició. Abans del descans, un penal prou discutit pels locals, va suposar l'1-2 per als alzirenys. D'una forma semblant a com ocorre en el primer equip, la psicologia i professionalitat dels joves de la pedrera va permetre assimilar el colp i començar la represa anotant el segon gol, per a l'empat. Novament per banda dreta, i amb una jugada trenada després d'una paret, Óscar igualava amb un bon control orientat i un tir ras ajustat al pal.

En la recta final, i quan les cames ja pesaven, donat que el juvenil porta pocs entrenaments i tan sols un amistós disputat, els de La Ribera aprofitaren per prèmer l'accelerador i fer el definitiu 2-4. Kiko Ferrero va valorar el sabor agredolç del resultat: "per un costat hem vist coses interessants, parts positives del treball fet però també d'altres a millorar". Sense temps per al descans, els juvenils demà dissabte tornen a jugar un amistós davant la UD Canals Juvenil a les 18:00, ara a l'estadi El Clariano.